LOMBARDINI SERVIS d.o.o. | Pooblaščeni STIHL trgovec in serviser
| Sob: 08:30 - 12:00

TRAKTORSKE KOSILNICE STIHL: IZJEMNA MOČ, VELIKO UDOBJA

Traktorske kosilnice

Privoščite si nekaj počitka: traktorske kosilnice STIHL vas bodo prepričale z dosegom, močjo in udobjem. Pri tem so v enaki meri primerne tako za zasebne uporabnike kot za profesionalne krajinske vrtnarje.

NENAPORNA KOŠNJA VEČJIH POVRŠIN S SEDEŽNIMI KOSILNICAMI

Kjer klasične kosilnice dosežejo svojo mejo, se izkažejo sedežne kosilnice. Naj gre za zahteven teren ali košnjo večjih zelenic. S premišljeno kombinacijo moči in udobja boste lahko pokosili trate do velikosti 10.000 m2. Na zasebnem zemljišču ali javni površini. Pri tem lahko izbirate med modeli s košaro za travo ali stranskim izmetom, ki pokošeno travo odloži na trato, kjer predstavlja vredno gnojilo. Vse to pa zagotovi dober pregled nad nego trate na velikih športnih igriščih ali v parkih.

Sedežne kosilnice, imenovane tudi »riderji«, dopolnjujejo ponudbo klasičnih kosilnic. Pri tem je motor nameščen za sedežem oz. pod njim. Sedežne kosilnice so zelo okretne. Pri traktorskih kosilnicah je motor nameščen spredaj, enako kot pri kmetijskih traktorjih, in je močnejši od tistega pri sedežnih kosilnicah. Prav zato so traktorske kosilnice primerne predvsem za velike površine.

Obiščite spletno trgovino STIHL in izberite želen model sedežne ali traktorske kosilnice. Nudimo različne izvedbe, tako za zasebne kot tudi profesionalne uporabnike.

SEDEŽNE KOSILNICE V PREVERJENI KAKOVOSTI STIHL

Pri temeljiti košnji velikih površin trate potrebujete sedežno kosilnico, na katero se lahko zanesete. K temu pripomore izjemna moč naših motorjev z enim ali dvema valjema. Zaradi velike širine košnje, ki znaša od 80 do 125 cm, boste učinkovito pokosili še tako velike trate. Pri tem se višina košnje udobno nastavlja kar z voznikovega sedeža. Učinkovita košnja je zagotovljena tudi na robovih, saj lovilno vodilo poskrbi, da se zanesljivo zajamejo tudi trave ob robu. Vsi modeli vas bodo prepričali z elektromagnetno sklopko noža, s katero lahko kar z voznikovega sedeža kadar koli izklopite ali vklopite nože, pri tem pa vam ni treba izklopiti motorja.

UDOBNA OPREMA SEDEŽNIH KOSILNIC STIHL

Funkcije za udobno delo naših traktorskih kosilnic zagotavljajo manj naporno in bolj prijetno košnjo: vzmeten sedež lahko nastavljate povsem brez orodja in ga prilagodite na svojo telesno višino. Med vožnjo z 1-pedalnim kolesnim pogonom povsem lahkotno prestavljate med vožnjo naprej in nazaj in se hitro prilagajate delovnemu terenu. Hitrost se brezstopenjsko nastavlja prek pedala za plin. Pri naših najnaprednejših modelih lahko hitrost nastavljate s tempomatom. Ko se košara za travo napolni, zaslišite zvočni signal. Z ročico ob voznikovem sedežu jo lahko brez težav izpraznite. Pri modelih z zaslonom LCD boste tudi v močnem soncu imeli dober pregled nad pomembnimi informacijami, kot so stanje napolnjenosti rezervoarja za gorivo, tlak olja in še veliko več. Zaradi odlične kombinacije udobja, tehnike in moči spadajo traktorske kosilnice v t. i. kraljevski razred kosilnic. Obiščite spletno trgovino STIHL in zagotovo boste našli primerno napravo zase, tudi npr. sedežne kosilnice s funkcijo mulčenja.

OPREMA ZA SEDEŽNE KOSILNICE STIHL

Z našimi praktičnimi dodatki boste sedežno kosilnico STIHL predelali v večnamenskega pomočnika. Z nastavkom za mulčenje boste kosilnico brez težav predelali v kosilnico za mulčenje, s čimer boste med košnjo tlom vrnili izgubljene hranilne snovi. Pozimi pa boste lahko traktorsko kosilnico opremili s snežnimi verigami in snežnim plugom in brez težav odstranili sneg s potk in cest. Zato ne pozabite obiskati razdelka z opremo za sedežne kosilnice.